WELK RESULTAAT LEVERT EEN BARRE WORKOUT? HET ANTWOORD IS HEEL SIMPEL. GETRAINDE BILLEN EN BENEN!

Welk resultaat levert een Barre workout?
Het antwoord is heel simpel. Getrainde billen en benen!

Benen en billen? Ik hoor je denken…’ok, ok, tell me more!’ Want wie wilt er nou geen getrainde benen en billen. Niet alleen voor de looks, maar belangrijker nog voor een sterk lichaam en een blije mind! 

Maar Barre is toch gewoon Ballet?

No worries. Je hoeft geen tutu aan. Sterker nog, je kunt gewoon je fijnste sportkleding dragen. En ballet is het niet. Er zitten wel invloeden van ballet, Pilates en yoga in de lessen verwerkt. Maar je zult geen pirouttes draaien.

Spierpijn

Top toch van die gespierde benen en billen? Maar het komt niet vanzelf. Je hebt gegarandeerd spierpijn na een barre workout. Na de les de trap af lopen is nog nooit zo’n uitdaging geweest. Want vanaf oefening, laten we zeggen, drie beginnen de benen te trillen. Oei….wat lekker. Of niet. Anyway, de muziek sleept je door de les heen. En uiteraard ook de mede Barre deelnemers die zich net zo voelen als jij. 

Wat doe je tijdens een Barre workout?

In de studio van Powerhouse Pilates in Geldermalsen zijn aan de muren Barre bevestigd. Een soort trapleuningen. Eerst begin je met een warming-up. Wel eentje waarvan je benen al snel gaan trillen. Een beetje squatten zijn we niet vies van 😉
Daarna ga je eerst de oefeningen aan de Barre doen. De Barre is dan vooral voor het balans kunnen houden. De materialen die we gebruiken tijdens de Barre lessen zijn sliders, elastieken, gewichtjes, kleine bal en de grote bal. 

Voor de les eindigt met een cool-down en stretchsessie ga je eerst nog op de mat de buik en bilspieren trainen. 

Alle materialen zijn aanwezig in de studio in Geldermalsen. Het enige wat jij mee kunt nemen is een handdoek en een flesje water. 

RECENTE BERICHTEN