WAT JE NODIG HEBT OM ONLINE PILATES LES TE VOLGEN? NAGENOEG NIKS!

Wat je nodig hebt om online Pilates les te volgen? Nagenoeg niks!

Nou ja, niks is het niet echt. Das wel heel weinig. Maar je hebt niet veel nodig. Wat heb je wel nodig om een online Pilates les te volgen? Nou dit….

 • Je moet wel ZIN hebben
  Nu hoor ik je denken ‘Uhm ja Kris, daar heb je een punt’. Want laten we eerlijk zijn. Het is toch wel even heel anders om een matje in je slaapkamer of huiskamer neer te leggen en een lesje Pilates te volgen terwijl je ook een lekker bakkie koffie kunt drinken op de bank. Of ‘gewoon’ non-stop werken, want je hebt geen afleiding van je collega’s.
  Dus je moet wel zin hebben of maken! 
 • Een COMPUTER of TELEFOON
  Ja joehoe….niet om te werken, je insta te bekijken of gezellig bij te kletsen met je tante. Maar om de les te kunnen volgen. Er moet wel een camera op je apparaat zitten. Anders kan ik je niet zien en je niet de juiste aanpassingen geven. Een lekker werkende wifi is ook wel fijn. Haperende oefeningen kunnen soms erg lastig zijn. Denk aan een ‘plank’ die langer duurt dan werkelijk de bedoeling is. Wedden dat je armen gaan trillen 😉
 • ZOOM
  Zoom? Yes dat is een programma waarmee je kunt videobellen. Powerhouse Pilates heeft hier een eigen beveiligd account. Je volgt de les dus in de online studio in plaats van de echte studio in Geldermalsen. Installeer Zoom voor je les op je computer of telefoon. En meld je aan voor de les via Eversports. Dan krijg je de directie link voor je les. Et voila!
 • Een MAT
  Nee niet zo’n (kennelijk weer) hip ding in je nek. Maar een mat waarop je de oefeningen kunt doen. En trust me je hoeft niets fancy’s te hebben. En als je er een afschaft dan heb je hele goede matten voor kleine prijsjes. 
 • Een PLEK in huis
  Zoek een plekje in je huis waar je je mat kunt neerleggen en ook nog je computer/telefoon kunt neerzetten. In principe heb je niet meer plek nodig dan je mat groot is. Althans…soms maak je met je ene been in de lucht wel een grote cirkel en is het wel zo fijn dat je niet je voet stoot tegen een lamp, kast of de hond. Dus een klein beetje ruimte om je mat heen is wel fijn.

Zo simpel is het! En trust me het werkt echt. Ik zie jou, jij ziet mij. We kletsen met z’n allen wat en je werkt aan een sterk, soepel lichaam. Sociaal contact en sporten anno 2021. Veilig bewegen ligt binnen handbereik. 

Tot snel!

Liefs Kristel

Powerhouse Pilates is een Pilates studio in Geldermalsen. Hier volg je lessen Pilates, Barre, EMS Miha Bodytec. De lessen kun je in groepsverband volgen of in een personal training-sessie.

RECENTE BERICHTEN