Wat is Barre?

Barre

LET OP: GEVAAR VOOR VERSLAVING!

De Barre workout, ook wel Ballet Fitness genoemd, is een van de krachtigste en meest intense trainingservaringen! Een uur lang billen, buik, armen en benen trainen op heerlijke muziek. Spierpijn gegarandeerd. De barre-training combineert ballet (strekken en houdingen), pilates (versterking) met cardio (uithoudingsvermogen). Zowel aan de balletbar als op de vloer werken we op muziek. Met kleine en gerichte bewegingen bouwen we spieren op en verbranden we lichaamsvet. Barre definieert, verstevigt en vormt het hele lichaam, versterkt de spieren en zorgt voor een sportief, slank en soepel lichaam! Als je op zoek bent naar een uitdaging dan zul je onze barre-training in een gemoedelijke sfeer en kleine groepen met enthousiaste barre-ladies leuk vinden.

We don’t squat, we plié!

We don’t sweat we sparkle!

Wat trek je aan?

Draag ademende, elastische kleding zonder scherpe randen en ritsjes. Heb je balletschoenen (geen spitzen) of antislip-sokken dan kun je deze aantrekken. Anders op blote voeten.

Wat neem je mee?

Neem een waterfles mee om gehydrateerd te blijven en eventueel een grote handdoek voor op de mat. Verder is alles aanwezig in de studio.

Wanneer kom je aan?

Kom de eerste keer 10 minuten te vroeg om je aan te melden, maak een korte rondleiding door de studio. Zo kun je goed starten met de les.

Wat zeg je?

Je instructeur zal je vragen stellen over (oude) blessures, gevoelige plekken of aandoeningen waardoor oefeningen mogelijk moeten worden aangepast. Wees vooral eerlijk! Als een beweging pijnlijk is, is het prima om deze niet te doen, of om een aangepaste versie te doen terwijl je lichaam gewend raakt aan Barre.